Inbjudan till effects Hösträff den 9 november

28/9, 2017 kl. 23:34

Är ni intresserad av affärsnätverket effect plus+ och undrar vad ett ett medlemskap skulle betyda för er verksamhet? Ja, då är ni välkomna en trevlig informationsträff i Clarion Hotel Winns nya konferenslokaler Stortorget i samband med effects höstträff den 9 november.


– Vi är efter sju år övertygade om att det här konceptet passa bra för både större och mindre företag och organisationer, berättar verksamhetsansvarige Nalle Rydstrand. Det är ett både utvecklande och underhållande sätt att få både nya kontakter och kunskaper som ni har nytta av både privat och affärsmässigt.

Affärsnätverket effect plus+ är ett väletablerat varumärke som associeras med kontakter, kunskaper och kul. Här hittar du medlemmar som är privata företagare, organisationer och institutioner från hela Gävleregionen.
 
– Vi anordnar varje år tre stora event i form av effect+dagen, Nätverksdagen samt effect+kryssningen, säger Nalle. Där ingår Sveriges bästa föredragshållare samt kontakter i ett fantastiskt nätverk som vill lära känna dig. Det i sin tur genererar massor av kul upplevelser, kunskaper och fler affärer. Dessutom anordnas ett 30-tal medlemsevent som föreläsningar, utbildningar, mässor och sportevent.
På den här höstträffen kommer vi att följa upp temat från kryssningen med Employer Branding. Eftermiddagen inleds med ett kortare möte för de som är intresserade av nätverket innan man får träffa de andra effectarna under resten av dagen och den efterföljande Afterworken.
Dessutom har vi ett riktigt bra erbjudande om ni väljer att bli nya medlemmar nu - ni får en utställarplats samt en extrabiljett till effect+dagen som arrangeras i mars!

Så jag hälsar dig och gärna någon kollega varmt välkomna till Clarion Hotel Winn 9 november kl. 15.30 där jag och min kollega Joe Formgren informerar nätverket. Inbjudan gäller för 2 personer.
 
Osa senast den 1 november.
Kontakta mig för mer information och anmälan
eller gör det direkt på länken här:
http://effectmagasinet.se/events/view/hosttraff-effect-winn-city-konferens
 
Varmt välkomna
 
Nalle Rydstrand
med kollegor

effect plus+
Muréngatan 14
80250 Gävle
Mobil 070-679 79 00
http://www.effectplus.se
http://www.effectmagasinet.se
 
PS. Läs gärna in er lite om Employer Branding och de fantastiska vitsorden vi fick från den senaste kryssningen på länken här:
http://effectmagasinet.se/articles/view/effectfull-kryssning-om-employer-branding

Denna artikel är publicerad på Läsarnas - 100 % medborgarjournalistik via SvenskPress.se.
Se villkor här »

effect plus+

effect plus+

Medlem sedan 2012-03-12

effect + satsar varje år på några få, större arrangemang, öppna för alla medlemmar. Det handlar om genomarbetade events där föredrag och workshop... Läs mer

Kommentarer

Ingen har ännu kommenterat denna artikel, du kan bli den första!

Publicera

Mer läsning

Vad vill du läsa?

Välj ditt språk

Senaste nytt

Hjälp

Stäng