​Nu! Det är aldrig för sent!

22/9, 2017 kl. 11:24

Författaren och inspiratören Elisabeth Wahlins nya bok är en kick för självkänslan. Den bjuder på lättlästa berättelser om hopp, tillit, drivkraft och längtan med budskapet att det aldrig är för sent att göra det du länge drömt om och längtat efter – oavsett ålder eller förutsättningar.

Plötsligt händer det! Tiden finns, möjligheterna öppnar sig och tillfället känns helt rätt. Ingen oro finns för att det ska bli fel eller tankar om att ”inte ska väl jag”! Nej, nu är det dags att pröva det där som du så länge drömt om och längtat efter – för drömmar har inget bäst-före datum!

”Första steget mot något nytt är att bestämma dig för att inte stanna där du är nu”, säger Elisabeth Wahlin. Detta är hennes andra inspirationsbok med berättelser direkt fångade ur verkliga livet med tips på hur du kan hitta drivet och energin i vardagen.

Läs om Eric, som tar steget från inbiten storstadsbo till gårdskarl. Möt Amelie som byter karriär trots att andra säger att hon är för gammal. Följ Peter och Marianne som hittar kärleken igen efter 50 år och Cecilias resa mot bättre självkänsla. Och mycket mer…

”Med dessa berättelser har jag velat visa på olika möjligheter och att det går att förverkliga en dröm eller längtan om du verkligen vill. Ibland behövs bara en knuff i rätt riktning för att du ska våga ta det där första steget”, säger Elisabeth och fortsätter: ”För vem vill dö nyfiken?!”

Om Elisabeth Wahlin

Elisabeth Wahlin har närmare 30 års erfarenhet från näringslivet, varav de 20 senaste som företagsledare inom mötesindustrin. Stora evenemang i miljonklassen är dock inget mot de utmaningar hon mött som förälder till ett barn med ADHD. Hon är idag en mycket uppskattad föreläsare och inspiratör inom områden som drivkraft, motivation och inställning. Hon brinner för att inspirera och ge energi till andra och hennes varumärke är att se möjligheter oavsett utmaning. Förutom boken ”Nu!” har Elisabeth även gett ut ”Yes! 100% inspiration” och en citatbok.

Om Boken Nu!
Förlag: Inspirera Mera
ISBN:9789198120431
Format: Inbunden, 208 sidor
Utgivningsdatum: 2017-09-22

För mer information om Elisabeth Wahlin: http://www.inspireramera.com
För PR kontakta: Anette Ståhl anette@enmusamusic.com, 070-718 01 20

Denna artikel är publicerad på Läsarnas - 100 % medborgarjournalistik via SvenskPress.se.
Se villkor här »

Enmusa Music

Enmusa Music

Medlem sedan 2010-07-12

Musik och PR bolaget med inriktning på service till
nöjesbranschen

Vi jobbar framför allt med PR för skiv och turné aktuella artister. Vi jo... Läs mer

Kommentarer

Ingen har ännu kommenterat denna artikel, du kan bli den första!

Publicera

Mer läsning

Vad vill du läsa?

Välj ditt språk

Senaste nytt

Hjälp

Stäng