Morgonen startade redan utanför Winn Citys konferenslokaler där marshaller lyste upp vägen och medarbetare från Randstad hälsade alla gäster välkomna.

Inne blev det snabbt fullt med mycket mingel och en god frukostbuffé. Vid klockan 8 drogs alla mot stora konferensrummet där regionchefen på Randstad, Niklas Magnusson hälsade alla välkomna och presenterade Jill.

Jill körde igång och berättade om vår hjärna och vad det är för fundamentala principer som styr oss och våra beslut i olika situationer. Vi guidades igenom många beteendemönster som hade stor igenkänningsfaktor och ibland lite humoristiskt nog spot on på ens eget beteende.

Vi fick alla en större förståelse för vad som är viktigt för att förändra ett beteende och vad det är som förstärker ett oönskat beteende. Naturligt nog så är feedback något som är av stor vikt i våra liv, både det yrkesmässiga, men även privat.

Jill gav oss under denna morgon många nycklar för att möjliggöra en förändring i vårt eget och andras beteenden!





Korta fakta om Randstad:
Randstad är ett av världens största HR-serviceföretag med över 600 000 anställda i fler än 39 länder. Vi erbjuder lösningar inom bemanning, rekrytering och omställning.

2016 förvärvade Randstad Proffice Group. 7 november 2016 bytte Proffice namn till Randstad.

Randstad-koncernen har sitt säte i Amsterdam, Holland. Det var här Randstad grundades 1960 och i princip uppfann den flexibla arbetsmarknaden i Holland. Sedan dess har mycket hänt. Storleken gör Randstad till en stabil partner. Men det är den nära, personliga kontakten med våra konsulter och kunder på lokal nivå som är nyckeln till vår framgång.

Randstad Nordics består av Randstad, Dfind och Antenn.