– Det är riktigt kul med det stora intresset och de många bokningarna till årets julbord, säger köksmästare Leif Klövsted på Axmar Brygga. Därför håller vi nu även en extrainsatt sittning på kvällen tisdag den 17 december. Vi håller den kvällen även vårt lägsta vardagspris på 399 kronor.
Det finns fortfarande platser kvar på de flesta av våra sittningar men det börjar fyllas på bra nu när det börjar dra ihop sig. På vår hemsida kan man se vilka datum som är tillgängliga.

Axmarbryggas skärgårdsjulbord är något utöver det vanliga. Vi erbjuder naturligtvis alla klassiska rätter men även andra, i julbordssammanhang, mer exotiska specialiteter.

Vi lägger en stor ära i att kunna presentera ett riktigt hemlagat julbord. Julbordet avnjuts antingen i angenäm 1800-talsmiljö med öppen spis och skimrande slaggstensväggar inne i restaurangen eller på den stora inglasade bryggan med utsikt över den isklädda jungfruarkipelagen. Möjlighet finns också att avnjuta julbordet i vår vackra festvåning med sluttande väggar en trappa upp.

Sammanlagt finns det plats för 300 matgäster per sittning när julbordet serveras.
Boka gärna bord i tid via den här hemsidan eller på telefon: 0297-320 00.
Vi har även barnpriser och barn i barnstol är välkomna utan kostnad.

För mer information se https://axmarbrygga.se/julbord