Efter ett par lugna månader börjar många verksamheter så smått komma igång igen. Hantverkstjänster har sett en stor efterfrågan bara under de senaste veckorna.

 

“Vi såg en stor ökning av trafiken till hemsidan i slutet på maj och det verkar som att många personer har behov av att boka in olika slags hantverkare inför sommaren. Med anledning av detta har vi sett till att inleda flera samarbeten med olika firmor så att vi kan möta det växande behovet”, säger pressansvarig på Hitta Hantverkare.

 

Genom att använda tjänsten på Hitta Hantverkare kan personer snabbt komma i kontakt med professionella firmor och hantverkare. Genom en sökning kan användare hitta fram allt ifrån takläggare, målare, tapetserare till glasmästare och murare.

 

Hitta Hantverkare förstod tidigt vikten av att anlita rätt hantverkare inför renoveringsprojekt och av denna anledningen samarbetar de endast med professionella firmor som noggrant har kontrollerats. Hitta Hantverkare ställer krav på att varje hantverkare ska ha rätt utbildning, erfarenhet och certifikat inom sina områden för att få synas på sajten. Hemsidan är lättnavigerad och tjänsten är enkel att använda.

 

Hitta rätt takläggare inför takrenoveringen

Takläggare hör till den kategori av hantverkare som ofta får mycket att göra under sommarmånaderna när vädret är bra. Att byta ut ett tak eller renovera om taket kan ofta vara tidskrävande och kan kosta mycket. Av den anledningen är det mycket viktigt att boka rätt företag så att takprojektet blir lyckat.