Musikstilen ä en skön blandning av Svantes gamla godingar och Mickes favoriter och musikkollegor genom åren som t.ex. NRBQ, Mavericks, Elvis, Jerry Williams & Roadwork, Linda Gail Lewis, Rockpile, Knock out Greg, Claes Janson, Totta Näslund, Carlene Carter, Slade, Nisse Hellberg, Sven Zetterberg, T-Birds, Blasters, Creedence Clearwater Revival med flera.

På radiostationens hemsida finner man både information om låtarna som spelas och musikvideos med favoritartisterna och "Nattsuddarna" själva förstås!
– Riktigt kul att få hjälpa till med den här satsningen, berättar Joe Formgren som byggt upp hemsidorna till bägge radiostationerna genom webbyrån Precis Reklam och Svensk Webbservice. Jag lärde känna Svante för många år sedan när vi hade krogen Heartbreak Hotel och han var återkommande gästartist. När han sedan flyttade upp till Gävle så återupptog vi kontakten och höll tillsammans på att bygga upp hans hemsida som skulle heta just Nattsudd. Vi hann av bekant anledning sorgligt nog inte bli klara. Men när jag hörde att Micke planerade det här så kunde vi tillsammans sluta cirkeln genom att använda en hel del av den grafik, musik och videos som redan var klart. Att få fortsätta i hans anda känns verkligen som ett både fint, kul och värdigt sätt att hylla Svante på.

Här kan ni se och lyssna på Radio Nattsudd https://nattsudd.tv

Om Yodo CMS
Yodo är marknadens smartaste publiceringssystem som enkelt ger dig möjlighet att administrera och även bygga professionella hemsidor oavsett tidigare erfarenhet och kunskaper. Yodo är en prisvärd molnbaserad publiceringsplattform som erbjuder mängder av funktionella och lättadministrerade tilläggsmöjligheter. Koppla på moduler som intranät, nyhetsbrev, webbshop, diskussionsforum, digital signage och allt annat som ni kan önska av en modern smart kommunikationsplattform.
För mer information om Yodo se: https://yodo.se
Några hemsidor som är byggda i Yodo CMS: https://yodo.se/referenser