Godis 

Godis är ett bra alternativ till blommor av flera anledningar. För det första varar det längre än blommor. Ett godis av god kvalitet kan hålla i upp till sex månader, medan blommor bara håller några dagar. För det andra är godis billigare än blommor. En chokladask kan kosta så lite som 100 kr, medan en bukett rosor kan kosta uppemot 500 kr. Slutligen är godis mer personligt än blommor. Du kan välja en typ av godis som är specifik för personens smak, eller till och med skapa din egen anpassade smak. 

Ost & delikatesser 

En korg fylld med ostar, kex och sylt kommer garanterat att uppskattas av den som gillar godsaker.

Doftljus 

Doftljus är ett bra alternativ till blommor. De håller länge och kan avnjutas av alla i hemmet. Det finns många olika dofter att välja mellan, så att du kan hitta den perfekta för din älskade. Ljus är en fantastisk present för alla tillfällen, och de kommer säkerligen att få ett leende på mottagarens ansikte. 

Kaffe & te 

Kaffe- och teälskare kommer att uppskatta en korg fylld med ett urval av kaffe, te och sötsaker som kex eller kakor. Du kan också inkludera en fin kopp att dricka ur.

En bok 

Böcker ger timmar av njutning och kan läsas om och om igen. De är fantastiska samtalsstartare och vissa böcker kan till och med användas som dekoration i hemmet. Om du inte är säker på vilken typ av bok du ska skicka kan du prova att välja något som passar mottagarens intressen. Det finns massor av böcker för alla smaker. 

För ännu fler idéer, kika på https://skickapresent.nu