Sebastian har under sin tid i Gefle IF FF framförallt vidareutvecklat och moderniserat föreningens arbete med partners, något som bland annat resulterat i hållbarhetsprogrammet Ett bättre Gävle. 
- Gefle IF har sedan barnsben betytt otroligt mycket för mig både som spelare, supporter och som arbetsgivare. Att ha fått tillhöra, och bidra till, det arbetet som Gefle IF gör varje dag både på och utanför planen har varit oerhört inspirerande och något jag kommer bära med mig vidare i karriären med stolthet, säger Sebastian Zettergren, affärsansvarig i Gefle IF FF.

- Vi önskar Sebastian stort och varmt lycka till med sitt nya uppdrag på Mellansvenska Handelskammaren. Vi är mycket tacksamma för hans insatser under de fem senaste åren som sannerligen inte varit de enklaste i föreningens historia, säger Malin Rogström, ordförande i Gefle If FF och fortsätter:
- Sebastian har tillsammans med andra lagt en bra grund för att vi ska kunna förbättra vår marknadsposition, inte minst via arbetet med Ett bättre Gävle. Styrelsen har nu tagit tillfället i akt och ser över organisationen och behoven, för att säkerställa att vi rekryterar den roll och den profil som vi är i allra mest behov av i arbetet framåt. 

Sebastian Zettergren avslutar sin tjänst hos Gefle IF FF den 10:e maj.
- Jag vill rikta ett stort tack till alla i och runt föreningen, ingen nämnd och ingen glömd, och inte minst våra partners för dom här fem åren, säger Sebastian Zettergren och fortsätter:
- Jag är övertygad om att den här föreningen går en ljus framtid till mötes om vi bara fortsätter på den inslagna vägen, tillsammans. Mitt hjärta är och förblir himmelsblått och jag ser fram emot att se våra dam- och herrlagsmatcher tillsammans med er från läktarplats framöver. Tack!