Sofie Almkvist blev Årets företagare i Ockelbo

Sofie Almkvist blev Årets företagare i Ockelbo

12/4, 2019 kl. 10:01

Vi gratulerar Sofie Almkvist, som driver Sofie Almkvist kroppsvård AB, då hon i onsdags utsågs på till Årets företagare i Ockelbo kommun.

Juryns motiveringen löd:
"Nyfikenhet och långsiktighet driver företagaren framåt. Har en styrka i att tidigt upptäcka nya behandlingsmetoder. Arbetar hårt för att sälja in dessa på marknaden samt delar med sig av kunskap genom att föreläsa och utbilda inom branschen."

Hur känns den här utmärkelsen och uppskattningen?
– Jag är så glad och överväldigad över att så många har grattat mig och tycker att jag är så värd det här. Det värmer i hjärtat att få så fina komplimanger av så många. Det är ju även ett kvitto på att allt man tror på och strävat efter har gett resultat, för en lätt resa har det definitivt inte varit.

Vad är din största styrka?
– Det är nog att när jag verkligen känner att det är rätt satsning på något så bryr jag mig aldrig om vad andra tror och tänker. Många gånger har vissa satsningar varit så självklara för mig att några hinder aldrig får stoppa det. Ibland tar
resan mot målet extremt lång tid men med facit i hand har det helt klart alltid varit värt det.

Hur ser dina framtidsplaner ut?
– Mina närmaste planer ligger i mer utbildning av laserbehandlingar för mina kollegor i landet. Jag kommer att vara utbildare hos Svenska laseragenturen för medicinska fotterapeuter. Ett arbete som kommer erbjuda mig lite fler resor till Stockholm och uti hela landet.Så det blir bara roligare och roligare för var dag som går.

Sofie öppnade nyligen sin tredje salong inne i centrala Gävle.Sedan tidigare har hon salong i Ockelbo och Valbo.

Hon får nu, tillsammans med vinnarna i länets övriga kommuner, vidare till regionfinalen. De kommer i sin tur att få tävla i riksfinalen Arets företagare i Sverige som sker i höst.
Utmärkelsen Årets företagare delas ut av organisationen Företagarna.

Bildtext: Sofie Almkvist har utsetts till Årets Företagare i Ockelbo 2019.
Foto: Privat
För mer information se: https://sofieskroppsvard.se

Denna artikel är publicerad på Läsarnas - 100 % medborgarjournalistik via SvenskPress.se.
Se villkor här »

Joe Formgren

Joe Formgren

Gestrike Media AB

Från Gävle, Gästrikland

Medlem sedan 2007-04-21

Joe Formgren är reklamman, marknadsförare och kommunikationsstrateg. Grundare av SvenskPress.se genom Gestrike Media AB och delägare i Precis Rek... Läs mer

Kommentarer

Ingen har ännu kommenterat denna artikel, du kan bli den första!

Publicera

Mer läsning

Veckans mest lästa

Vad vill du läsa?

Välj ditt språk

Senaste nytt

Hjälp

Stäng

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer