Singlen SloMo har ett mer latinskt sound än den version som presenterades på den spanska uttagningen i Benidorm Fest. Den har idag blivit en av favoriterna med en tredje plats i Eurovision Song Contest.

Koreografin av Kyle Hanagami levererar en perfekt show tack vare Chanels framförande tillsammans med hennes dansare Pol Soto, Josh Huerta, Exon Narcos, Maria Pérez och Raquel Caurin. På produktionsnivå har 18 kameror och mer än 70 bilder använts för att lyfta fram scenshowen.

Låten SloMo har tillsammans med den stroboskopiska effekten och koreografin lämnat ikoniska spår efter sig, med den spektakulära svarta dressen och läderjackan med mer än 50 000 Swarowskikristaller, designad av Palomo Spain. 

Chanel är artist, dansare och skådespelerska. Hon föddes 1991 på Kuba, Havanna men växte upp i Spanien sedan 4-års ålder. Hon har utbildat sig inom klassisk balett, jazz, rytmisk gymnastik, sång och skådespelande sedan 6-års ålder. Vid 16-års ålder gjorde hon sin debut på musikalscenen när hon medverkade i Lejonkungen och den spanska uppsättningen av Mamma Mia! Chanel har också medverkat i musikaler såsom Flashdance, Bodyguard och NINE. Hon har också uppträtt som lead vocalist I flertalet middagsshower i Spanien, "Lío Ibiza 2011", "Delizia" och "Starlite Marbella". 2010 dansade hon med Shakira på EMAS-galan. Dessutom har hon medverkat i flertalet TV-shower och serier.

Lyssna direkt: Spotify – SloMo - Singel by Chanel

https://www.youtube.com/watch?v=Dwyefl6itpI

Pressbilder: https://bmg.app.box.com/s/4290kievtj8rcccuwk72ltdk7vrab57f

För intervjuer kontakta: Anette Ståhl / Enmusa Music, tel: 0707-180 120 anette@enmusamusic.com
För mer information kontakta Ulrika Hammar / BMG, tel 0705–295 312 ulrika.hammar@bmg.com