Svante Forsberg är civilekonom och har arbetat i 40 år på revisions- och konsultföretaget Deloitte, varav 20 år som vd eller ordförande. Han har haft många uppdrag, bland annat som ordförande för FAR. Svante är också en av initiativtagarna till Guldklubban. Det är en utmärkelse som lyfter fram goda exempel på styrelseordförandeskap. Han är sedan 2011 även styrelseledamot i självregleringsorganet Föreningen för god sed på värdepappersmarknaden.

– Det känns oerhört stimulerande att få detta uppdrag. Jag ser fram emot att arbeta med utvecklingen av StyrelseAkademien tillsammans med alla professionella människor som finns inom organisationen. Det finns flera angelägna saker att fokusera på, bland annat mångfald och ökad medlemsnytta, säger Svante Forsberg.

StyrelseAkademien är en ideell och oberoende förening för styrelseledamöter och ägare till företag i Sverige. Föreningen har 7 000 medlemmar och är rikstäckande med 16 lokala föreningar över hela landet.


För mer information, kontakta:

Svante Forsberg, styrelseordförande, 073 -397 22 10, sforsberg@deloitte.se
Maria Öhman, vd, 072-331 02 24, maria.ohman@styrelseakademien.se


StyrelseAkademien är en ideell och oberoende förening för utveckling av styrelsearbetare och styrelsearbete. Vi samlar 7 000 styrelseledamöter och ägare från norr till söder i våra 16 lokalföreningar. Tillsammans professionaliserar vi styrelsearbetet i Sverige. styrelseakademien.se

Artikeln publicerad av den svenska presstjänsten Presstjänst - den svenska skrivbyrån. Vill ni ha era nyheter formulerade, publicerade och distribuerade till flera svenska nyhetstjänster, journalister och nättidningar? Vänd er till http://www.presstjanst.se i samarbete med http://www.svenskpress.se